Szia, Bálint vagyok

AZ EMBER A KAMERA MÖGÖTT

Főállású esküvőfotós vagyok

De ki is vagyok én, azon kívül, hogy szerelmes emberek és boldog családok dokumentálásából élek? Többek között férj és apa, Fruzsi, a feleségem virágkötő, sok-sok esküvőn dolgoztunk együtt, és nemrég megszületett kislányunk is, Zorka.

A körülöttem lévő emberek úgy jellemeznének, hogy kávéfüggő, de mit is mondhatnék? Csupán szeretem a frissen pörkölt kávébabokat magam őrölni és lefőzni a tökéletes hőfokon a reggeli espressómat. Minden alkalom egy igazi kis utazás, azt hiszem van egy kis terápiás hatása is a folyamatnak.

Egy átlagos srác vagyok, aki csak boldoggá akarja tenni az embereket azáltal, hogy a valódi önmagukat mutatja meg nekik a kamerán keresztül. Szeretem elkapni az emberek közti érzelmeket és úgy visszaadni, hogy egy külső szemlélő is egyől átérezze őket. Szeretem a meleg, föld tónusokat, időtlennek tűnnek tőlük a képek.

Általában nagyon jól kijövök az emberekkel akik megkeresnek, szerintem a munkám a rokon lelkelet vonzza, ezért az esküvő napján szinte mint egy barát vagyok jelen és nem, mint "a fotós", ami szükséges is, hiszen így tudom elkapni az igazán nagy pillanatoktól kezdve az egész kicsiket is.

Mit szólsz? Kérj egy ajánlatot most!

Esküvő

Páros / Családi / Babaváró