fbpx

Szia, Bálint vagyok

főállású esküvőfotós

De ki is vagyok én, azon kívül, hogy szerelmes emberek és boldog családok dokumentálásából élek? Többek között férj és apa, Fruzsi, a feleségem dekoros/virágkötő, sok-sok esküvőn dolgoztunk együtt, és 2022-ben megszületett kislányunk, Zorka is.

A körülöttem lévő emberek úgy jellemeznének, hogy kávéfüggő, de mit is mondhatnék? Csupán szeretem a frissen pörkölt kávébabokat magam őrölni és lefőzni a tökéletes hőfokon a reggeli espressómat. Minden alkalom egy igazi kis utazás, azt hiszem van egy kis terápiás hatása is a folyamatnak.

Egy átlagos srác vagyok, aki csak boldoggá akarja tenni az embereket azáltal, hogy a valódi önmagukat mutatja meg nekik a kamerán keresztül. Szeretem elkapni az emberek közti érzelmeket és úgy visszaadni, hogy egy külső szemlélő is egyől átérezze őket. Szeretem a meleg, föld tónusokat, időtlennek tűnnek tőlük a képek.

Általában nagyon jól kijövök az emberekkel akik megkeresnek, szerintem a munkám a rokon lelkelet vonzza, ezért az esküvő napján szinte mint egy barát vagyok jelen és nem, mint "a fotós", ami szükséges is, hiszen így tudom elkapni az igazán nagy pillanatoktól kezdve az egész kicsiket is.

Mit szólsz? Dolgozzunk együtt!

handler bálint esküvői fotós budapest europe wedding photographer

Ajánlatot kérek az esküvőmre

Páros / Családi / Babaváró fotózást szeretnék

Update cookies preferences