fbpx

Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELMI NYILATKOZATOK


Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a https://balinthandler.com domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra. A Jogi Nyilatkozat érvényes 2018. január 1-től visszavonásig. Handler Bálint e.v. fenntartja magának a jogot a Jogi Nyilatkozat előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

A HONLAP ÜZEMELTETŐJE
Név: Handler Bálint e.v.
Székhely: 1048 Budapest, Külső Szilágyi út 10.
Képviseli: Handler Bálint e.v.
Adószám: 69428605-1-41
Nyilvántartási szám: 53168931
Bankszámlaszám: 10701324-72365436-51100005 (CIB Bank)

Domain regisztrátor és a honlap tartalmáért felelős személy: Handler Bálint e.v.
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-137583/2018
E-mail cím: contact@balinthandler.com

SZERZŐI JOGOK
A honlap, a honlapon található anyagok, fényképek, a küldött hírlevelek (továbbiakban: Művek) szerzője (továbbiakban: Szerző): Handler Bálint e.v.. Ezek az anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak, jogtulajdonos Handler Bálint e.v.. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó porálokra feltölteni saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni. Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak. A Művek teljes szöveges és grafikus tartalma együtt és részleteiben is, szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján). A Művekhez tartozó valamennyi jog a Szerző által fenntartott. A Művek nem módosíthatók, nem dolgozhatók át és nem készíthető belőlük más mű (származékos mű), illetve más művel nem kapcsolhatók össze. A Művek kereskedelmi, illetve üzleti célú felhasználása a felhasználási formától és módtól függetlenül tilos. A Művekből idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a Szerző írásos engedélyével lehet. A jelen nyilatkozatban írt felhasználási rendelkezéseket megsértők polgári és büntető jogi felelősséggel tartoznak.

ADATGYŰJTÉS
Handler Bálint e.v. tájékoztatja az oldal látogatóit, hogy a honlap több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás igénybevételéhez un. ajánlatkérő űrlap kitöltése szükséges, amely bizonyos személyes adatok megadásával járhat. Handler Bálint ezeket az adatokat kizárólag a látogató által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és a látogató tájékoztatása céljára elektronikus hírközlési úton (pl. e-mail), használja fel.

REGISZTRÁCIÓ (FELIRATKOZÁS, LEIRATKOZÁS)
Feliratkozónak számít az, aki az e-mail címét, illetve más adatát, úgy mint vezetéknév, keresztnév, telefonszám, stb. a honlapon található űrlapok bármelyikén megadja. A honlapon kezdeményezett feliratkozás a Jogi Nyilatkozat automatikus és kifejezett elfogadását jelenti. A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím saját, valós és működőképes. A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet. Feliratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.

ADATVÉDELEM
A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Feliratkozó személyes adatait illetéktelenektől megvédje. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a contact@balinthandler.com elektronikus címeken keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa Handler Bálint.

LINKEK
A honlapon és Művekben találhatóak linkek más weboldalakra. Handler Bálint e.v. nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával, és az ott található információkkal kapcsolatban. A látogató saját maga felelős minden linkre kattintásért. Handler Bálint e.v. kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit a Művekben található linkeken elérhető más honlapok okoznak, vagy okozhatnak az látogatónak.

Update cookies preferences