MENU
2018-06-28 /

Jegyesfotózás Budapesten, avagy Évi és Pepe szerelmének története

A

A jegyesfotózás már nagyon régóta divat Magyarországon is, ami gyakorlatilag a házasság előtti jegyben járás megörökítéséről szól. Általában az esküvő előtti 1 éves intervallumban szoktuk a párokkal megejteni a fotózást. Az emberek szeretnek biztosra menni és minél korábban lefoglalni a kiszemelt szolgáltatókat, nehogy egy másik pár megelőzze őket. Évi és Pepe tavaly keresett meg az idén májusban tartandó esküvőjük kapcsán.

A Czuczor utcai Tamp & Pullba szerveztük a találkát, ahol gyakori vendégek voltak egyetemi éveik. Én is ismertem már a helyet, előszeretettel fogyasztom az itteni flat white-okat és espressókat. Jó kávék és remek hangulat kíséretében ismerkedtünk össze, sőt az is kiderült, hogy abban az évben már találkoztunk egyszer. Barátaik, Hédi és Misi esküvőjét is én örökítettem meg, választásuk ezért is esett pont rám. Hiszen látták az itt készült képeket és engem is munka közben, így már tudták mire számíthatnak, ha engem kérnek fel. Egyébként Münchenben élnek, Évi marketingesként, Pepe mérnökként dolgozik egy cégnél, mégis úgy döntöttek, hogy esküvőjüket itthon, a Balaton parti Csopakon tartják. Szerződésírást követően boldogan váltunk el, hogy majd a megbeszélt jegyesfotózáson találkozunk legközelebb.

El is érkezett a fotózás napja, a naplemente előtti órákban találkoztunk Budapest belvárosában és nekivágtunk, hogy megörökítsem szerelmüket egy életvidám, urbánus felfogásban, amilyennek igazából láttam őket. Ezekből a felszabadult, őszinte képekből szeretnék a teljesség igénye nélkül néhányat nektek is megmutatni.

jegyesfoto budapest napos vidam nevetes csok jegyesfoto par duna part csok kacaj par pad csok vidam napsutes duna part par budapest nevetes meghitt duna part szerelmes mupa lepcso oleles jegyesfoto oleles mupa kozeli romantikus napsutes budapest csok lagymanyosi hid duna napos szerelmes par duna nap csók összekulcsolt kezek par jegyesfotozas budapest graffiti muveszet fal pár mozgás autok urbanus dinamikus jegyesfot romantikus vidam kopaszi gat kopaszi gat szerelmes par oleles vidam oszinte jegyes budapest naplemente kopaszi gat kovek oleles szerelmes par szerelmes seta jegyes naplemente duna este varos budapest budapest duna meghitt oszinte intimate oleles naplemente sunser dunube river este oleles par szerelem duna part budapest meghitt oleles duna part budapest este naplemente

További jegyesfotókért látogass el a JEGYES galériába!